Antrenori Body Line GYM – TATARASI


Baciu Valentin

Baciu Valentin

Ma numesc Baciu Valentin și sunt în echipa Body Line Gym Tatarasi din 2015.
Placerea pentru acest sport o am de mic, făcând "sala" acasă (cu 2 gantere, o bară, atât îmi permiteam).
Am început ulterior sa merg la sala de fitness.. Acolo am descoperit ce înseamnă să faci sport cu adevărat și să observ persoane care și antrenează, îmbinând utilul cu plăcutul.
Ușor, ușor am învățat sa mă antrenez pe mine, ca după să pot antrena și eu mai departe și sa pot împărtăși ceea ce am învățat celorlalți, fiindu-le alături în antrenament.
Va aștept la Body Line Gym Tatarasi sa ne antrenam corect împreună și sa discutam fiecare detaliu legat de sănătate și sport.


Horghidan Remus

Horghidan Remus

Horghidan Remus, antrenor la BodyLine Gym Tătărași.
Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, atașându-se astfel un portofoliu vast de clienți fericiți cu rezultate bune atât pe plan fizic, cât și psihic.
“Motivația, perseverența și atitudinea" sunt aspectele fundamentale pe care mă bazez în viață și pe care încerc să le implementez și clienților mei, atitudinea pozitivă ajutându-ne să vedem oportunitățile în fața noastră și să fim deschiși la învățare și creștere, de aici pleacă totul.
Am absolvit cursul de instructor fitness la Abc fitness School, urmându-mi visul din copilărie și realizând că pot schimba si alte vieți în bine, trebuie doar să ieși din zona de confort și lucrurile bune vor veni. "Motto-ul de neclintit în viață: “Believe to Achieve because what a man can do, another can do”!


Airinei Petru

Airinei Petru

Salutare, numele meu este Petru și sunt antrenor la BodyLine Gym Tătărași!
Ca o scurtă introducere, va pot spune că am cochetat cu sportul de mic copil, astfel practicând timp de 11 ani fotbal de performanță.
Am terminat "Liceul cu Programul Sportiv", unde am dobândit atestatul în "Antrenament Sportiv Specializat", iar pentru continuitate am urmat Facultatea de Educație fizică și Sport. În cadrul facultății s-au pus bazele cunoștințelor și în domeniul kinetoterapiei. La finalizate se află și absolvirea masterului cu specializarea "Fitness și Estetică Corporală”, ambele in cadrul "Universității Alexandru Ioan Cuza" din Iași.
Domeniul fitness-ul mi-a atras atenția încă din liceu, antrenamentele de fitness venind în continuitatea celor de fotbal, cu timpul amplificânndu-se dorința de a cunoaște mai bine acest domeniu. Informațiile si vasta experiență acumulându-se în timp.
Seriozitate, pasiune, disciplina, cu aceste "îndrumări" nu exista obiectiv de neatins!
Pregătirea mea împreună cu scopul tău, vor obține rezultatul mult visat!


Palaghia Paul

Palaghia Paul

Paul, cel mai nou membru al echipei Body Line Gym "Pasiunea mea pentru sport mă motivează să ofer tot ce am mai bun pentru a contribui la succesul și împlinirea fiecarei persoane pe care o antrenez. Cu studii finalizate în inginerie, am ales să-mi schimb cursul vieții pentru a mă dedica complet pentru ceea ce iubesc. La vârsta de 29 de ani, am decis să-mi urmez pasiunea pentru sport și de a obține atestatul in acest domeniu. Primul contact cu sala de fitness l-am avut la doar 16 ani, iar mai apoi am devenit si practicant al sporturilor de contact. Astfel sportul s-a tranformat pentru mine intr un adevărat stil de viață. De-a lungul timpului am ținut inclusiv clase de functional training și fitbox. Fiecare antrenament pe care-l concep este personalizat pentru a se potrivi nevoilor unice ale fiecărui client. Este un privilegiu să pot împărtăși cunoștințele mele și să îi inspir pe alții să-și descopere propria lor pasiune pentru sport."Antrenori Body Line GYM – ALEXANDRU


Coman Daniil

Coman Daniil

Timp de 9 ani a făcut sport de performanță, obtinand numeroase premii si medalii la nivel national si international, printre care doua titluri de vice-campion national si unul de campion la Cupa Europeana.
A urmat și absolvit cursurile de “Antrenor
Fitness”, susținute de FRCF ( Federatia Romana de Culturism si Fitness), respectiv cursul de “Personal Trainer”, singurul curs de personal trainer susținut si acreditat de către IFBB( The International Federation of Bodybuilding and Fitness ) în Romania.
Sportul l-a educat, l-a modelat și i-a aratat ca în viața tot ce este fumos se obține doar cu multa muncă. După ce a renuntat la sportul de performanță, a continuat sa meargă la la sală și să aibă un stil de viața sănătos.
Deține un bagaj mare de informații si o pasiune pentru tot ce înseamnă fitness, bodybuilding si nutriție.
Daca v-am făcut curioși, pe Daniil îl găsiți la Body Line Gym Alexandru!


Diaconu Cristi

Diaconu Cristi

Diaconu Cristi, am 25 de ani, sunt antrenor de fitness la Body Line Gym Alexandru și absolvent al facultatii de Educatie Fizică si Sport cu specializarea pe același domeniu, urmat de un master în Fitness si Estetică corporală.
Mi-am descoperit această pasiune în timpul liceului, iar cu trecerea timpului mi-am cultivat-o și perfecționat-o, reușind cu ajutorul profesorilor să descopăr beneficiile Fitness-ului asupra sănătății omului.

De-a lungul timpului, lucrând cu oamenii am învățat cum să mă modelez după nevoile și dorințele acestora, astfel încât rezultatele sa fie cele dorite.
Amprenta mea în cadrul unei colaborări nu este doar prin atitudinea serioasă cu care abordez fiecare plan de antrenament, ci și prin caracterul comic pe care îl am, deoarece acele minute sunt oportunitatea perfecta de a zâmbi și a evada din realitate.
Doar cu perseverenta se poate reuși, așa cum am reușit si eu!


Petrea Teodor

Petrea Teodor

descrierea antrenorului ...
descrierea antrenorului ...
descrierea antrenorului ...
descrierea antrenorului ...Antrenori Body Line GYM – DACIA


Latescu Sebastian

Latescu Sebastian

Sebastian Latescu are 24 de ani, iar "disciplina", este cuvantul care îl caracterizează cel mai bine.
Absolvent al Liceului cu program sportiv, initiat in lumea sportului înca de la varsta de 11 ani, a jucat 8 ani pe pozitia de inter la echipa liceului de juniori. În prezent este membru al echipei Politehnica Iasi la seniori. "Am inceput sa fac sala la 14 ani, ajungand 10 ani mai tarziu sa-mi doresc sa împărtășesc cu alte persoane toate informatiile pe care le-am acumulat. Drept urmare, am terminat un curs la 18 Gym Academy". Pe Sebi îl găsiți la Body Line Gym Dacia. El se ocupa cu schimbat vieți, nu doar siluete.


Marciuc Cristi

Marciuc Cristi

Salut! Mă numesc Cristi Marciuc, am vârstă de 28 de ani si fac parte din echipa Body Line Gym de 2 ani.
Pasiunea pentru sport o am de mic, începând încă de la 15 ani cu calisthenics, un an mai târziu apucându-mă de box.
Fiind complexat că eram slăbuț am luat decizia de a schimba sportul, așa ca am mers la sală cu scopul să iau câteva kilograme în plus, văzând că am rezultate m-a motivat să continui. Fitness-ul pentru mine este ca o terapie, iubesc să mă antrenez și să antrenez.
Aflandu-mă în domeniul fitness-ului de 10 ani, am reușit să acumulez destule informații și să înțeleg cum funcționează fiecare tip somatic în parte și să adaptez antrenamentul în funcție de obiectivul fiecărui client! Dacă sunteti lipsiți de motivație , nu puteți să acumulați masă musculară sau să slăbiți, veniți la sală și de restul mă ocup eu! Fiți mai activi și mult spor(t) în a lua decizii cât mai constructive! Vă aștept la BodyLine Gym Dacia.


Gardan Florin

Gardan Florin

"Crezi că sportul este important pentru sănătatea ta?
Crezi că alimentația contribuie la starea ta fizică și psihică? Imaginează-ți cum s-ar schimba viața ta daca ai acorda câteva ore pe săptămână sportului și nutriției. Nu lăsa acest gând să se risipească. Acționează!
Sunt Florin Gardan. De la o vârstă fragedă sportul a reprezentat un aspect important al vieții mele.
Fotbal, tenis de masă, iar acum fitness. Pentru o perioadă am renunțat la sport, deoarece "nu mai aveam timp". Viața boemă, contextul social și lipsa exercițiilor fizice și-au pus amprenta pe fizicul și psihicul meu.
Știu așadar cum se simte un om ajuns la capătul puterilor. Obosit fizic și mental. De 4 ani am decis să fac o schimbare.Mi-am deschis mintea și sufletul către fitness, iar asta m-a ajutat să trec peste toate obstacolele cotidiene.
Acum e rândul tău. Hai să îți scriem povestea, astfel încât la finalul ei să fii mulțumit și să nu regreți că putea fi mai bună."


Bosca Ionut

Bosca Ionut

Salut, mă numesc Ionuț Boșcă, am 22 de ani și sunt antrenor la body line gym Dacia. M-am apucat de acest sport de la vârsta de 17 ani, deoarece aveam cu 12 kg mai mult decât trebuia și îmi doream foarte mult să slăbesc, dar din dorința asta am ajuns să mănânc foarte puțin și să mă antrenez fără cunoștințe, după acea perioada unde m-am simțit foarte rău, mi-am dat seama ca nu este ok și am început să mă documentez despre cum arată o "dietă" sănătoasă si cum ar trebui să mă antrenez corect.Privesc acest sport cu multa seriozitate si disciplina pentru ca imi doresc sa ajut cat mai multi oameni sa fie sanatosi.