sauna cu infrarosu iasi

Sauna cu infrarosu. Slabeste in kilograme prin terapie cu raze. Sauna este locul in care poti experimenta o terapie aparte: infraterapia. Este vorba despre o sauna terapeutica, prevazuta cu unde infrarosii care ii aduc organismului tau numeroase beneficii.

O sauna fara caldura!

Cel mai minunat lucru este ca sauna cu infrarosu nu prezinta nici o contraindicatie. Oricine poate beneficia de aceasta inventie. Precautii se impun totusi in cazul hipertensivilor si a celor care au boli cardiovasculare. Sauna cu infrarosu este ideala pentru persoanele care nu pot suporta caldura deoarece ea emite raze ce incalzesc direct corpul fara a creste temperatura din interiorul incaperii.

Tratamentul corporal cu raze infrarosii este o metoda de slabit extrem de indragita, deoarece este singura terapie prin care pierzi radical in greutate, nu doar in centimetri.

Aceste tratamenete sunt non-agresive si non-invazive pentru organism, producand in schimb rezultate exceptionale in materie de slabit si pentru sanatatea organismului. Azi mai mult ca oricand, organismul uman este asaltat de o serie de factori cu repercusiuni atat de grave asupra sanatatii. Vorbim aici despre poluarea din aer si apa, despre chimicalele pe care le gasim in alimente, despre alimentatia haotica si dezechilibrata, despre sedentarism, obezitate si mai ales despre stresul generalizat.

In aceste conditii, sa poti sa elimini toxinele din organism, sa poti scapa de kilogramele in plus si sa te poti relaxa alungand stresul, devine o nevoie acuta pe care fiecare din noi o constientizeaza si ar trebui sa o si rezolve.

Sauna cu raze infrarosii de la Body Line Gym, este o solutie pentru toate aceste probleme!

Sauna cu infrarosu – beneficii:

– Detoxifierea organismului

– Inlaturarea stresului, relaxarea psihica si musculara

– Stimularea sistemului imunitar

– Reducerea tesutului adipos, cu pierdere in greutate

– Reducerea durerilor articulare

– Refacerea circulatiei periferice

– Reducerea celulitei, intinerirea si curatirea pielii

Sfaturi pentru utilizarea saunei cu infrarosu:

Bea multa apa inainte si dupa utilizarea saunei, de preferat apa minerala.

Fa un dus inainte de a intra in cabina, pentru a favoriza transpiratia.

Ia cu tine in cabina trei prosoape: unul in vei aseaza pe banca, altul sub picioare, iar cu al treilea vei absoarbe transpiratia. Dupa sedinta, fa un dus cu apa calduta.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *