sauna umeda iasi, sauna cu aburi

Sauna cu aburi va curată şi tonifica pielea.

Are un efect de calire a organismului contra racelii sau de ameliorare a unor tulburari neurovegetative.

Vizitarea saunei nu este recomandată bolnavilor cardiaci, cu tromboze, varice sau acelor care suferă de o boală infecţioasă acută. Sauna cu aburi de la BODY LINE GYM va poate ajuta sa slabiti; puteti arde pana la 300 de calorii.

Iar daca veti combina acest tratament cu o dieta sanatoasa si va veti simti mai bine intr-un timp scurt. Sauna cu aburi confera fermitate pielii si ajuta in lupta cu celulita. Unul dintre cele mai importante beneficii este ca elimini prin transpiratie toxinele din organism. Sauna are o multitudine de beneficii și de aceea, se recomandă oricarei persoane care nu are probleme serioase de sănătate.

Nu au voie sa meargă la sauna persoanele bolnave de cancer, cele cu boli cronice si circulatorii grave, precum si cele cu afectiuni renale si hepatice. Sauna este contraindicata femeilor insarcinate. In schimb, pot veni persoanele care urmaresc o imbunatatire a metabolismului sau cele care doresc o stimulare a axului endocrin.

De asemenea, sauna poate provoaca vasodilatatie arteriala prin imbunatatirea irigarii si oxigenarii celulare. S-a mai observat ca usureaza expectoratia in cazul persoanelor care sufera de bronsita simpla sau astmatiformă ori de sinuzita.

Sauna poate duce la cresterea tensiunii, dacă nu esti atent si ramâi mai mult decat crede corpul tau ca este necesar. Prin urmare, fii atent și mergi pe principiul că este de preferat să stai mai putin, decat sa stai prea mult. Cel puțin în primele 10 sedinte.

Sauna este inclusa in primele cinci metode de detoxifiere, fiind frecvent recomandată de medici. Caldura determină transpiratia abundenta şi totodata, deschide porii pentru eliminarea rezidurilor din organism.

Pentru a obtine rezultate, o sedinta de sauna ar trebui sa dureze aproximativ 15 minute.

Indiferent daca este uscata sau umeda, sauna ar trebui sa cuprinda trei etape: una de incalzire, una de racire si cea de-a treia, de repaus. Dupa faza de racire, se recomanda un dus cu apa calduta. Repausul se face intr-o camera invecinata, la o temperatura normala.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *