Body Pump este reprezentat de o activitate fizică complexă ce combină elementele de fitness cu cele de cardio. Acest tip de antrenament lucrează toate grupele musculare cu ajutorul echipamentului adecvat, dar și cu greutatea propriului corp. Este ideal pentru tonifierea musculaturii și scaderea în greutate. Rutina exercițiilor se va schimba odată la 2-3 luni pentru a spori intensitatea antrenamentelor.

Antrenementul este foarte intens și vizează atât forța cât și rezistența musculară ceea ce determină organismul să arda cat mai multe calorii. Cu acest antrenament, intri în formă, îți tonifici principalele grupuri de mușchi în timpul ghemuirilor, al exercițiilor cu gantera sau cu alte greutăți.

BODY PUMP iți va schimba corpul. Concentrându-te pe greutăți ușoare și pe mai multe repetiții, vei arde grăsimile și îți vei crește forța. Programul de antrenament tinde la un consum caloric apropiat valorilor cuprinse între 400 și 500 calorii, dar cu devotamentul dumneavoastră, împreună cu indicațiile instructorului puteți depăși aceste cifre!

Poate fi practicat de către oricine începând cu vârsta de 16 ani.

Este recomandat a fi practicate 2 sau 3 ședințe saptamanal pentru dobândirea rezultatelor.